Ännu en var-dags-hjälte!

Det slår aldrig fel, varje gång man stiger på morgonbussen så är det bara 1 person som ler och är glad, busschaffören! Alla andra är på väg till sina jobb och ser sådär laddade ut medan grabben i båset är på jobb och verkar trivas i sin roll. Kanske trivs han bara med att köra andra till jobbet? I ren skadeglädje. Alternativt har han valt ett arbete han trivs och vill arbeta med. Han kanske inte hoppade på värsta mainstream och satte sig i första lediga kontorsbås. Nej han föredrar "öppna landskap" framför ett kontorslandskap och han gör det förbannat bra. Det känns inte längre fel att betala de extra kronorna som krävs för att åka 2 hållsplatser mellan zon Helsingborg och zon Väla/ödåkra. Det är det värt, hade han itne suttit så instängd hade han fanimej fått en kram. God morgon Världen!!

Var och en är ansvariga för sina liv, du bestämmer själv vad du vill göra med det. Det finns orättvisor och nackdelar men det kompenserar man med ren vilja.

Vill du bli pilot? lär dig flyga ett plan, hur svårt kan det egentligen vara? Andra gör ju det? Vad gör dig sämre?
Börjar du svara på sista frågan så läs en bok om självkänsla, du behöver det!

Nej nu går vi och lägger oss, sedan stiger vi upp imorgon och blir precis vad vi vill!

Resepokern gick okej ikväll efter gårdagens timeout, efter diverse riggade händer, allt man förlorar är väl riggat?, så trillade en svensk tusenlapp in på pluskontot. Okej för 2 timmars hobby. Färdigskattat!
Lägger man till de 30kronorna S lirade in igår så börjar det lukta miljoner;)

På tal om spel, ännu en miljonvinnare från Helsingborg imorse!!! Nu måste det börjas spela på allt som hör slumpen till.

Tack för ikväll! Missa inte omstarten av lyxfällan imorgon! På tal om att alla har ansvar för sitt eget liv...


Se hela bilden


 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0